Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق بازنشستگی صنعت نفت از آغاز فرآیند ساخت یک واحد ۳۰۰ هزار تنی پلی‌اتیلن سنگین و یک واحد ۳۰۰ هزار تنی پلی‌اتیلن سبک و یک واحد ۱۵۰ هزار تنی تولید پروپیلن خبر داد.

به گزارش شانا به نقل از صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت، عبدالحسین بیات روز سه‌شنبه (نهم فروردین‌ماه) در چهاردهمین برنامه بازدید از شرکت‌های تابع و طرح‌های آنها، از پروژه‌های ایستگاه‌های تقویت فشار گاز دهلران، پتروشیمی دهلران، ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ و نیروگاه صبا دهلران (پروژه‌های قطب غرب) بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در جمع کارکنان تأسیسات تقویت فشار گاز دهلران ضمن تبریک عید نوروز گفت: طرح‌های حوزه نفت و انرژی که روزگاری توسط غیرایرانی‌ها راهبری می‌شدند امروز توسط فرزندان این سرزمین اجرایی می‌شوند.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت با اشاره به سوزانده شدن گازهای غنی و هدررفت سرمایه کشور افزود: کارهای زیادی در حوزه نفت و انرژی انجام شده، اما کار انجام‌نشده همچنان فراوان است، بنابراین این امور جز با کار جهادی و انقلابی به سامان نخواهد رسید.

بیات، کار و تلاش کارکنان واحدهای عملیاتی را ستودنی خواند و گفت: مقام معظم رهبری کار و تلاش در صنعت نفت را جهاد فی‌سبیل‌الله بیان فرمودند. از سوی دیگر، تأسیسات ایستگاه تقویت فشار گاز دهلران، پتروشیمی دهلران یا میدان سروک آذر در مناطقی احداث شده‌اند که در سال‌های نه‌چندان دور جمع زیادی از ایرانی‌ها برای خاک و اعتقادشان، جان خویش را در این مناطق ایثار کرده‌اند از این رو همان‌طور که ما اکنون به آنان افتخار می‌کنیم باید در راه سازندگی و توسعه و آبادانی کشور به‌گونه‌ای کار کنیم که نسل بعدی این سرزمین به پدارنشان مفتخر باشند.

وی در این بازدید که مدیران عامل شرکت سرمایه‌گذاری اهداف و اویک و معاون پروژه‌های اهداف نیز حضور داشتند، گفت: پس از اجرای طرح پایش سرمایه‌گذاری‌ها، موانع پیش‌ روی پروژه‌ها تا حدود زیادی رفع شده و هم‌اکنون شاهد فعالیت مستمر طرح‌های صندوق‌ها در غرب کشور هستیم. از این رو، پیشرفت پروژه‌ها طبق برنامه زمان‌بندی شده اولویت نخست است.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت افزود: تأسیسات تقویت فشار گاز دهلران به سبب اینکه بخشی از خوراک ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ را تأمین می‌کند برای طرح‌های اقتصادی صندوق‌ها در قطب غرب بسیار بااهمیت است.

بیات ادامه داد: قرارداد احداث خط لوله انتقال خوراک از ایستگاه تقویت فشار گاز دهلران تا محل تأسیسات ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ به طول ۵۸ کیلومتر، نهایی و عملیات اجرایی این طرح آغاز شده است.

وی در بازدید از تأسیسات ان‎جی‌ال ۳۱۰۰ گفت: این طرح ضمن آنکه در تقویت منابع ورودی صندوق‌ها مؤثر خواهد بود سبب جمع‌آوری و فرآورش گازهای غنی منطقه می‌شود که برای کشور بسیار ارزشمند است، بنابراین متان تولیدی به شرکت نفت مرکزی برای تزریق به شبکه تحویل داده و محصول تولیدی +C2 نیز با خط لوله ۴۸ کیلومتری به پتروشیمی دهلران منتقل می‌شود.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت در بازدید از پتروشیمی دهلران افزود: +C2 دریافتی از کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ در پتروشیمی دهلران به اتیلن و پروپیلن و بنزین پرولیز و دیگر ترکیبات جانبی الفین تبدیل خواهد شد.

بیات ادامه داد: در شورای عالی پروژه‌های صندوق‌ها تصمیم گرفته شد به‌منظور تکمیل زنجیره و ارزش‌ افزوده، واحدهای پایین‌دستی اتیلن و پروپیلن در پتروشیمی دهلران ایجاد شود از این رو فرآیند احدث یک واحد ۳۰۰ هزار تنی HDPE و یک واحد ۳۰۰ هزار تنی HD/LLDPE و یک واحد ۱۵۰ هزار تنی پروپیلن برای تولید پلی‌پروپیلن آغاز شده است که راه‌اندازی این طرح‌ها سبب تکمیل زنجیره هم خواهد شد.

وی گفت: برای راه‌اندازی به‌موقع این طرح‌ها نیاز به تأمین منابع به‌هنگام هست، از این رو از محل منابع صندوق توسعه ملی، تسهیلات بانک‌ها و بخشی نیز از دیگر منابع مالی، تامین منابع برنامه‌ریزی شده است.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت با اشاره به پیشرفت‌ پروژه‌های صندوق‌ها در غرب کشور از مدیرعامل اویک و مدیران پروژه‌ها و کارکنان تشکر و قدردانی کرد و افزود: استمرار روحیه جهادی و انقلابی که امروز در دیدار با مدیران و کارکنان عملیاتی اویک و زیرمجموعه‌های آن مشاهده شد نوید تحقق اهداف ۱۴۰۴ را می‌دهد.

منبع: شانا

کلیدواژه: عبدالحسین بیات صندوق بازنشستگی صنعت نفت صنعت پتروشیمی رئیس هیئت رئیسه صندوق های بازنشستگی صنعت نفت پتروشیمی دهلران ان جی ال ۳۱۰۰ یک واحد پروژه ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۰۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصائب یک واردات موسیقایی/ رایزنی با ارشاد اقدام با صمت!

جلال ذکایی مدیر برگزاری دومین نمایشگاه صنعت موسیقی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر ضمن ارایه توضیحاتی درباره روند فعلی واردات ساز به کشورمان بیان کرد: بعد از برگزاری اولین نمایشگاه صنعت موسیقی در سال گذشته با موضوع بسیار مهمی مواجه شدیم که طی سال های اخیر در برگیرنده مشکلاتی شده و فعالان این عرصه را با ملاحظاتی روبه‌رو کرده است. در این چارچوب از سال ۱۳۹۷ سازهای موسیقی بر اساس تقسیم بندی چهارگانه کالاهای وارداتی در قانون مقررات صادرات و واردات کالاها، در دسته کالاهای لوکس قرار گرفتند که همین موضوع دل نگرانی هایی را به وجود آورد. این در حالی است که از سال ۱۴۰۰ هم ماجرای واردات سازهای خارجی به دلیل قرار گرفتن در فهرست کالاهای قاچاق که هزینه های ارزی هم دارد، ممنوع اعلام شد. شرایطی که در همان دوران نیز با مشکلاتی روبه‌رو شد و اگر بخواهم مصداقی اشاره ای داشته باشم، موجب توقیف حجم زیادی از ساز در گمرک شد که متاسفانه به نتیجه هم نرسید. شاید در برخی موارد چنین استنباط شود که موضوع واردات ساز ایراد و اشکال شرعی دارد اما تا آنجا که بنده اطلاع دارم، ابزار و ادوات موسیقایی مشکل شرعی ندارند که براساس این تعریف بخواهیم مانع ورود کالا به کشور شویم.

وی تصریح کرد: به اعتقاد بنده در این سال ها در حوزه واردات ساز به کشور «خلط مبحث» اتفاق افتاده و به دلیل همین فرآیند، موضوع واردات ساز با چالش بسیار سختی مواجه شده که طبیعتا برافزایش قیمت سازهای خارجی نیز تاثیرهای چشمگیری باقی می گذارد. ضمن اینکه باید به نکته مهمی هم توجه کنیم که بسیاری از ارکسترها و مجموعه های دولتی و غیردولتی با همین ابزار و ادوات کار می کنند که اگر ماجرا به همین ترتیب هدایت شود بی تردید به سمت مستهلک شدن سازها و گران تر شدن آنها می رویم که طبیعتا در آینده ای نزدیک لطمات زیادی را به فرآیند فروش و نظام اقتصادی موسیقی ایران خواهد زد.

مدیر برگزاری دومین نمایشگاه صنعت موسیقی در ادامه صحبت های خود از آغاز رایزنی های خود با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت، معدن و تجارت در این زمینه خبر داد و گفت: چندی پیش با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی جلسه ای داشتم و در همان جلسه موضوع بازنگری در روند واردات ساز را مطرح کردم که این ماجرای ممنوعیت ساز حداقل مورد بررسی و بازنگری دوباره قرار گیرد. حتی در این زمینه نامه نگاری هایی هم در قالب گزارش های تخصصی به واسطه تلاش معاونت امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با معاونت توسعه تجارت خارجی وزارت صمت انجام گرفت تا این موضوع ضمن بررسی‌های تخصصی در حوزه سازمان توسعه تجارت ایران مورد بازنگری قرار گیرد.

ذکایی در بخش دیگری از صحبت های خود تاکید کرد: امروز فرآیند فروش ساز، فرآیند مرسومی است که در حال انجام است اما موضوع واردات غیرقانونی و موضوعاتی که در این گفت‌وگو به آن اشاره داشتم آسیب بسیار فراوانی به نظام اقتصادی موسیقی ایران به ویژه حوزه فروش سازهای غیرایرانی وارد کرده است. شرایطی که هم در حوزه های مالیاتی هم در حوزه گران شدن بی رویه سازها و موارد مشابه، فرآیند فروش ساز در ایران را وارد بحران جدی کرده است. طبیعتا در همین شرایط آن دسته از هنرجویان علاقه‌مند موسیقی که به لحاظ مالی هم آنچنان سرمایه ای ندارند، نمی توانند با قیمت مناسب ساز مناسب خریداری کنند.

وی در پایان گفت: قطعا در حال حاضر مهم‌ترین مرجعی که می تواند نسبت به حل مشکلات موجود مساعدت‌های لازم را به عمل آورد، وزارت صمت است چرا که در حوزه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نامه نگاری‌ها و پیگیری‌ها انجام گرفته و حتی من در جریان هستم که این نامه نگاری در چندین نوبت به وزارت صمت ارایه شده است. به همین منظور از دست اندرکارانی که به نوعی در تسهیل موانع این حوزه نقش موثری دارند، تقاضا می‌کنم تصمیمات جدیدتری را برای بهبود شرایط اتخاذ کنند تا تمامی دست اندرکاران صنعت موسیقی با روال منطقی و معقول به واردات ادوات موسیقی دسترسی داشته باشند.

کد خبر 6097870 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • ساخت ١۵٠ هزار واحد مسکونی از ماه آینده آغاز می‌شود
  • «رامهرمز» ظرفیت مناسبی برای تولیدات پایین دستی پتروشیمی دارد
  • جلیل سبحانی از ورود هوش مصنوعی به صنایع پتروشیمی خبر داد
  • مصائب یک واردات موسیقایی/ رایزنی با ارشاد اقدام با صمت!
  • ساخت ۱۴۰ هزار واحد مسکونی برای کارگران و صنعتگران کشور آغاز شد
  • سود حداقل 28 درصد سالیانه تضمینی با خرید واحدهای سرمایه گذاری صندوق املاک و مستغلات «امین شهر»
  • نخستین بار در صنایع پتروشیمی کشور صورت گرفت؛ تبدیل وضعیت کلیه نیروهای پیمانکار به قرارداد مستقیم با پتروشیمی امیرکبیر
  • مهدوی: نامه تشکل ها به رهبری موضوع جدیدی نیست
  • دستاوردهای هیات اقتصادی هرمزگان به کشور چین
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟