Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیئت رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت ساخت واحدهای نو در پتروشیمی دهلران را سبب تولید ثروت و اشتغال‌زایی در منطقه دانست.

به گزارش شانا، عبدالحسین بیات در حاشیه آیین امضای موافقت‌نامه ساخت واحدهای پلی‌اتیلن سنگین، سبک خطی و پلی‌پروپیلن در روز پایانی بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با اشاره به حمایت‌های صندوق بازنشستگی صنعت نفت از این پروژه‌ها تأکید کرد: همسو با سیاست‌های تکمیل زنجیره ارزش برای ایجاد ارزش افزوده، تولید ثروت ملی و اشتغالزایی بیشتر برای جوانان این منطقه تلاش خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به همکاری دو شرکت پتروشیمی دهلران و شرکت EIED گفت: بر اساس بررسی‌ها همکاری مطلوبی میان این شرکت‌ها به‌منظور اجرای پروژه احداث واحدهای پلی‌اتیلن سنگین، پلی‌اتیلن سبک خطی و پلی‌پروپیلن مجتمع پتروشیمی دهلران وجود دارد.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت ادامه داد: اگرچه موافقت‌نامه قرارداد یاد شده با سرمایه‌گذاری شرکت اهداف در آخرین روز بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی امضا شد، اما پیش نیازهای پروژه پیش از این آغاز شده است.

بیات با اشاره به حمایت‌های شرکت سرمایه‌گذاری اهداف به‌منظور اجرای بهینه پروژه یاد شده، بر رفع مسائل و چالش‌های مالی و حقوقی احتمالی پروژه برای اجرای به‌موقع پروژه تأکید کرد و گفت: امیدوارم بهره‌برداری از محصولات این پروژه در زمانبندی تعیین شده با موفقیت به انجام برسد.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به برنامه‌های ارتقای صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت تصریح کرد: تلاش داریم تا این صندوق را به‌عنوان یک الگوی فعال اقتصادی در افق اقتصاد ملی معرفی کنیم.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت، افزایش و تقویت توان مالی صندوق را به‌منظور افزایش خدمات‌رسانی، تسهیلات‌دهی و کمک به معیشت خانواده بازنشسته صنعت نفت را از اهم سیاست‌های در حال اجرای این مجموعه اعلام کرد و افزود: فراهم کردن زیرساخت‌های مناسب برای همکارانی که پس از این به جمع بازنشستگان این صنعت ملحق خواهند شد، از برنامه‌های در حال اجراست.

منبع: شانا

کلیدواژه: عبدالحسین بیات صندوق بازنشستگی صنعت نفت نمایشگاه نفت پتروشیمی دهلران صندوق های بازنشستگی صنعت نفت پتروشیمی دهلران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۳۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد

علی مرجوی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده محصولات پروبیوتیک و آنزیم، درباره آخرین فناوری و جدیدترین خط تولیدی که در این شرکت راه‌اندازی شده است، به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: به‌کارگیری فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم «مالتوژنیک آمیلاز» یا آنزیم مخصوص آرد و نان، جدیدترین خط تولیدی افتتاح شده در این شرکت است.

مرجوی ادامه داد: بومی‌سازی فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان، از صفر تاصد توسط متخصصان داخلی انجام شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان افزود: پروژه مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان یک فرآیند زمان‌بر و ادامه‌دار محسوب می‌شود که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده است.

کاربرد آنزیم‌های «مالتوژنیک آمیلاز»

این فناور حوزه تولید آنزیم و محصولات پروبیوتیک با اشاره به کاربرد آنزیم‌های مالتوژنیک آمیلاز گفت: این آنزیم‌ها بیشتر درصنعت آرد و نان، کاربرد دارند، اما به صورت محدود در صنایع غذایی دیگر نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. از سویه‌ها به‌عنوان یک بهبود‌دهنده برای افزایش کیفیت آرد، استفاده می‌شود. 

مرجوی درخصوص انحصاری‌بودن خط تولید آنزیم این شرکت در کشور توضیح داد: درحال حاضر تولید صفر تا صد داخلی بدون مونتاژ آنزیم در انحصار این شرکت در ایران است. 

این فناور تولیدکننده آنزیم و محصولات پروبیوتیک در ادامه به فناوری مهندسی سویه و توسعه آن در صنایع غذایی کشور اشاره کرد و گفت: توسعه خط تولید فناوری مهندسی سویه، تقریبا مبحث جدیدی در صنعت کشور است که شرکت‌های معدودی به آن ورود کرده‌اند یا قصد ورود به آن را دارند. اما در حال حاضر، تنها شرکت تولیدکننده آنزیم‌های فرآوری‌شده با مهندسی سویه، همین مجموعه است.

مرجوی به نحوه اجرا شدن فرآیند مهندسی سویه اشاره کرد و ادامه داد: در این فرآیند، سویه به‌صورت مصنوعی در آزمایشگاه توسط فناوران ایجاد می‌شود. به‌طورکلی، استفاده از فرآیند‌های بیولوژیکی در صنعت و تکنولوژی را «مهندسی سویه»، می‌گویند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره تجاری‌سازی این محصول توضیح داد: تا قبل از تولید این بهبوددهنده‌های آنزیمی، اکثر شرکت‌های تولیدکننده آرد از بهبود‌دهنده‌های وارداتی استفاده می‌کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجمعات در آمریکا از روی انسانیت و عدالت خواهی است
  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید
  • «رامهرمز» ظرفیت مناسبی برای تولیدات پایین دستی پتروشیمی دارد
  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه