Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-05-06@13:22:24 GMT

توضیح صندوق بازنشستگی صنعت نفت در خصوص بدهی به بانک

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۷۸۳۰۴

توضیح صندوق بازنشستگی صنعت نفت در خصوص بدهی به بانک

صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت در خصوص خبر بدهی این صندوق به بانک، توضیحاتی برای تنویر افکار عمومی ارائه کرد.

به گزارش شانا، در توضیح صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت آمده است:

«بانک صنعت و معدن، همسو با اجرای قوانین جاری کشور و دستور ریاست جمهوری به وزارت امور اقتصادی و دارایی مبنی بر اعلام اسامی بدهکاران کلان بانکی، فهرست بخشی از بدهکاران دارای بدهی مطالبات مشکوک‌الوصول این بانک تا پایان خرداد ۱۴۰۱ را منتشر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نام صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت در این فهرست مشاهده می‌شود بنابراین برای تنویر افکارعمومی تصریح می‌شود.  

صندوق بازنشستگی صنعت نفت، سال ۹۴ از بانک صنعت و معدن و از محل سپرده‌گذاری صندوق توسعه ملی نزد آن بانک و با ضمانت شرکت ملی نفت ایران این وام را دریافت کرده و همه منابع آن را با هدف توسعه‌ای طرح‌های ملی در حوزه نفت در اختیار این شرکت قرار داده است بنابراین پرداخت اصل و فرع این وام به عهده این شرکت است و این شرکت نیز براساس مبادلات اقتصادی و مالی‌اش نسبت به بازپرداخت آن اقدام و مدیریت خواهد کرد.

درضمن همکاری اقتصادی و مالی میان صندوق نفت و شرکت ملی نفت موضوعی مرسوم است.

در خصوص مطلب کسری منابع ورودی صندوق‌ها از محل «پرداخت کسور شاغلان رسمی»، همان‌طور که پیشتر تصریح شده است: مسیر ورودی منابع به صندوق‌ها دارای ۲ حوزه است. نخست، «منابع حاصل از کسور پرداختی شاغلان» و دوم «سود به دست آمده از فعالیت‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری».  بنابراین هر کجا که سخن از کاهش ورودی منابع ذکر شده حوزه آن هم بیان شده است. از این رو، کاهش ورودی منابع صندوق، مطابق گزارش‌های پیشین ناشی از کاهش کسور پرداختی کارمندان رسمی است چون در پیش از یک دهه‌ گذشته، صنعت نفت از منظر تعداد، نیروی رسمی قابل توجه‌ای را استخدام نکرده است.  

خواستگاه کاهش منابع ورودی از محل کسور شاغلان همان‌طور که در مصاحبه منتشر شده شهریورماه سال گذشته مدیر امور مالی صندوق‌ها در رسانه‌ها نیز ذکر شده است، به دهه‌های گذشته باز می‌گردد. زیرا به طور تقریبی در ده‌های گذشته در مقابل یک فرد مستمری‌بگیر پنج فرد شاغل و کسور پرداز به صندوق‌ها وجود داشت اما به مرور با توجه به کاهش ورود نیروی‌های رسمی به صنعت نفت، در مقابل یک فرد مستمری‌بگیر، کمتر از یک نفر شاغل کسور پرداز به صندوق‌ها وجود دارد. بنابراین، منابع ورودی از محل کسور شاغلان به صندوق‌ها کاهش یافته و به مرور به تعداد بازنشستگان افزوده شده است. در همه این سال‌ها کسری ورودی کسور شاغلان از ورودی رو به افزایش حاصل از سود سرمایه‌گذاری‌ها تأمین می‌شده و این روند ادامه دارد.  

بنابراین، کاهش منابع ناشی از پرداخت کسور شاغلان که به تعداد آنها وابسته است در حوزه اختیار صندوق نفت نیست اما توان صندوق نفت به گونه‌ای است که موفق شده در همه این سال‌ها به خصوص در یک سال اخیر با تکیه بر افزایش ورودی ناشی از سود سرمایه‌گذاری‌ها این کسری را تأمین منابع و مدیریت کند.  

حال اینکه با وجود کسری ورودی منابع از محل کسور پرداختی شاغلان، صندوق نفت موفق به انجام تعهدات خود شده است بیانگر توان حوزه سرمایه‌گذاری این صندوق است و تلاش و موفقیتی ستودنی در حوزه تأمین منابع است؛ در ضمن در گزارش‌های نظام بیمه‌ای (اکچوئری) بخش مطالعات راهبردی صندوق‌ها همه این موارد آینده‌پژوهی شده است.  

به همین سبب صندوق نفت سرمایه‌گذاری‌های خود را توسعه داده است و از نظر توان مالی و سرمایه‌گذاری پایدار برای انجام تعهدات جاری و آینده خویش در برابر شاغلان، بازنشستگان و بازماندگان ارجمند هیچگونه مشکلی ندارد.»

منبع: شانا

کلیدواژه: صندوق بازنشستگی صنعت نفت بدهی بازپرداخت بدهی بازنشستگی صنعت نفت سرمایه گذاری ورودی منابع صندوق ها صندوق نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۸۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین تلاش‌های دلار تلگرامی برای حفظ حمایت ۶۰

امتداد - نرخ دلار تلگرامی که از اواخر فروردین‌ماه روند نزولی به خود گرفته، حالا در کف کانال ۶۰ و در آستانه نفوذ به دامنه ۵۰ قرار دارد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، نرخ دلار غیررسمی کانال‌های تلگرامی که از ابتدای امسال روند صعودی داشت و اواسط فروردین‌ماه به مرز ۷۰ هزار تومان هم رسیده بود، در روندی کاملاً نزولی هم اینک در حال مبارزه برای حفظ کانال ۶۰ هزار تومان و جلوگیری از سقوط به دامنه ۵۰ هزار تومان است.

کانال‌های تلگرامی که معمولاً وظیفه نرخ‌سازی را بر عهده دارند و معمولاً نرخ هر روز را بالاتر از قیمت کف بازار اعلام می‌کنند، از صبح امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ قیمت‌ها را به نیمه پایین کانال قیمتی ۶۰ هزار تومان کاهش داده‌اند. البته برخی از این کانال‌ها مظنه خرید ۵۹ هزار را هم اعلام می‌کنند، اما برخی دیگر در حال مقاومت در برابر حمایت روانی ۶۰ هزار تومان هستند.

البته در بازار آزاد تهران وضعیت متفاوت است و جو سنگین فروش و جا زدن خریداران که از مدتی قبل شروع شده، عملاً حمایت ۶۰ را واگذار کرده و وارد کانال ۵۹ هزار تومان شده است؛ اگر چه خریدار دلار ۵۹ هزار تومانی به‌سختی پیدا می‌شود.

دلار از روز‌های پایانی سال قبل روند صعودی و البته مشکوکی را شروع کرده بود که اوج آن دلار ۷۰ هزار تومانی در نیمه دوم فروردین ماه و هم‌زمان با حمله اسرائیل به ایران و لحظه‌شماری برای پاسخ ایران بود. با این حال پاسخ قاطع و تاریخی ایران در شامگاه ۲۵ فروردین همچون آب سردی بر پیکر بازار ارز بود و با روشن شدن ناتوانی صهیونیست‌ها در پاسخ مجدد، روند ریزشی دلار آزاد عملاً از اواخر فروردین‌ماه کلید خورد.

حالا با گذشت کمتر از سه هفته از این تحولات، نرخ دلار در ریزشی مستمر از ۷۰ به ۶۰ هزار تومان رسیده و یکی پس از دیگری در حال از دست دادن حمایت‌های قیمتی است.

البته به موازات تحولات سیاسی، اتفاقات دیگری هم افتاد که بازار ارز به خوبی آن را دریافت و در پیش‌بینی‌های خود لحاظ کرد. خبر‌هایی که پس از سفر اخیر رئیس کل بانک مرکزی ایران به عربستان درباره گشایش‌های ارزی جدید منتشر شد، برای فعالان بازار معنای خاصی داشت.

کریمی، معاون بین‌الملل بانک مرکزی هفته گذشته درباره سفر فرزین به ریاض گفت: خوشبختانه اتفاقات خوبی در خصوص گشایش‌هایی برای آزادسازی منابع مسدود شده ما در برخی کشور‌ها که سال‌ها بود به کار گرفته نشده بود صورت پذیرفت که در آینده خبررسانی می‌شود.

او همچنین گفت: بانک مرکزی طی ماه‌های گذشته ۴۴۵ میلیون یورو از بدهی‌های سال گذشته ایران به بانک توسعه اسلامی را از محل منابع مسدود شده تأمین کرد که این باعث شد فرصت‌های جدیدی برای تأمین مالی‌های جدید این بانک صورت پذیرد، چون تا زمانی که ایران بدهی داشت عملاً تأمین مالی جدیدی صورت نمی‌گرفت.

معاون بین‌الملل بانک مرکزی خاطرنشان کرد: توانستیم پرداخت حج عمره امسال را از محل منابع مسدودی خودمان به بانک‌های عربستانی منتقل کنیم، اما هدف اصلی در این سفر این بود که این پرداخت‌ها را تبدیل به یک رابطه پولی و بانکی با بانک‌های ذی‌ربط در عربستان کنیم که بتواند برای پرداخت‌های عربستان به صورت پایدار درآید.

گفتنی است تسهیل و افزایش دسترسی ایران به منابع ارزی خود در خارج، بهبود درآمد‌های نفتی و فروکش کردن التهابات سیاسی در کنار کنترل تورم، نقدینگی و پایه پولی در یک سال اخیر، روند کاهش انتظارات تورمی در کل اقتصاد به‌ویژه در بازار ارز را بهبود داده است که می‌تواند با ریزش بیشتر نرخ دلار هم بینجامد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • استقلال ۱۰۰ میلیون تومان جریمه شد/ جریمه نقدی صنعت نفت و ملوان
  • استقلال ۱۰۰ میلیون تومان جریمه شد
  • آخرین تلاش‌های دلار تلگرامی برای حفظ حمایت ۶۰
  • تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان
  • توضیح وزیر کشور درباره تقسیم استان تهران
  • سود حداقل 28 درصد سالیانه تضمینی با خرید واحدهای سرمایه گذاری صندوق املاک و مستغلات «امین شهر»
  • تسویه بدهی شهرداری با بانک‌ها/ قرارداد چین ابهامی ندارد
  • ایمیل‌ها کدام ویژگی‌های شخصیتی را افشا می‌کنند؟
  • در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه