Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیین رونمایی از دو نوع تجهیزات «ساخت ایران» در حوزه نفت و انرژی در شرکت دانش‌بنیان «تهران سوفا» با حضور رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار شانا، عبدالحسین بیات، رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت، در این آیین با تبریک عید غدیر خم گفت: الگوسازی، مهندسی، تجزیه‌وتحلیل و ساخت قطعات جدید شرکت تهران سوفا به همت جوانان ایرانی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به آیینی که مدتی پیش برای گشایش پروژه در شرکت دانش‌بنیان «توس پیوند» برگزار شد، افزود: ایجاد توانمندی، استقلال و عزت روزافزون برای ملت ایران، همسو با تفکر غدیر است. از این رو تلاش جوانان، مدیران و متخصصان شرکت «تهران سوفا» مانند«توس پیوند» ستودنی و بسیار ارزشمند است.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت تصریح کرد: طراحی و ساخت محصول گام نخست این برنامه است، بنابراین از دست‌اندرکاران شرکت سازنده انتظار می‌رود در گسترش بازار و توسعه محصول سرعت عمل داشته باشند.

بیات با اشاره به حضور مسئولان وزارت صمت و خارجه در این آیین ادامه داد: در حوزه ساخت داخل به‌طور تقریبی توان ساخت همه تجهیزات را داریم. این سخن به این معناست که در توان مهندسی و دانشگاهی محدودیت نداریم؛ محدودیت‌ها به‌طور عمده در حوزه بازار است از این رو همکاری وزارت صنایع و خارجه برای بازاریابی شرکت‌های فعال ایرانی در حوزه صنعت اهمیت دارد.

وی با بیان اینکه نوع تفکر، مسیر شکوفایی هر ملتی را تعیین می‌کند، اظهار کرد: پیش از انقلاب اسلامی همکاران نفتی مجوز نزدیک شدن به برخی قطعات را نداشتند، اما بعد از انقلاب، توان افراد در مسیر شکوفایی قرار گرفت و امروز شاهدیم که در حوزه صنعت، بعضی قدرت‌های بزرگ، تجهیزات را از ایران وارد می‌کنند.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت گفت: اکنون بیشتر مدیران نفتی بر این باورند که شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی توان رفع عمده نیازهای صنعت نفت را دارند. نتیجه این باور حرکت در مسیر پیشرفت و شکوفایی صنعت نفت و توسعه صنعتی کشور است.

بیات گسترش بازار با اولویت کشورهای همسایه، افزایش تیراژ تولید با هدف کاهش هزینه و تنوع محصول را گام بعدی دانست و تصریح کرد: مدیران و شرکت‌های داخلی نیز در گسترش محصولات ساخت ایران نقش بسزایی دارند. آنها با اعتماد به ساخت داخلی و استفاده از محصولات تولید داخل، سبب دلگرمی تولیدکنندگان می‌شوند. برای مثال، استفاده از محصولات تهران سوفا در پروژه خط لوله گوره - جاسک نشان‌دهنده اعتماد مدیران این حوزه به تجهیزات ساخت ایران است و این امر ستودنی است.

وی از ابلاغ بخشنامه‌ای به شرکت‌های گروه اقتصادی صندوق‌ها نیز خبر داد و افزود: همه شرکت‌های مرتبط به صندوق نفت مکلف‌اند در اولویت نخست، نیازهای خود به قطعات، پشتیبانی، پیمانکاری و دیگر امور فنی و مهندسی را از شرکت‌های داخل گروه تهیه کنند و شرکت‌های پذیرنده مکلف به رعایت شاخص‌های کیفیت و زمان‌بندی و اصول رقابت حرفه‌ای با رویکرد اقتصادی هستند.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت ادامه داد: تجربه شورای عالی پروژه‌ها در گروه اقتصادی صندوق‌ها با وجود عمر کم آن - حدود ۶ ماه - تجربه موفقی است، زیرا شاهد روند پیشرفت ماهانه طرح‌های اقتصادی هستیم. این پیشرفت به‌گونه‌ای است که برای پروژه‌ها افق ۱۴۰۲ و ۱۴۰۴ را تعریف کرده‌ایم.

براساس این گزارش، در این آیین از دو محصول ساخت ایران برای نخستین‌ بار رونمایی شد که شامل شیر صنعتی ۵۶ اینج و شیر صنعتی با فشار طراحی ۱۰ هزار psi است و این تجهیزات برای نخستین بار در داخل کشور از سوی شرکت دانش‌بنیان تهران سوفا و به‌دنبال اعلام نیاز شرکت‌های نفتی ساخته شده است.

 شرکت دانش‌بنیان «تهران سوفا» متعلق به حوزه سرمایه‌گذاری صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت است.

منبع: شانا

کلیدواژه: عبدالحسین بیات صندوق بازنشستگی صنعت نفت رئیس صندوق های بازنشستگی صنعت نفت شرکت های دانش بنیان سال تولید دانش بنیان اشتغال آفرین ساخت داخل رئیس هیئت رئیسه صندوق های بازنشستگی صنعت نفت شرکت دانش بنیان ساخت ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۶۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی بر ظرفیت بالای ۳ هزار شرکت دانش‌بنیان فعال در حوزه صنایع معدنی و توانمندی این شرکت‌ها برای رفع نیازهای فناورانه این حوزه تأکید کرد. 

به گزارش ایسنا، دکتر محمدصادق خیاطیان با اشاره به برگزاری رویدادهایی نظیر رویداد جذب ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه مرکز نوآوری چادرملو (نوچاد) در حوزه صنایع معدنی که در روزهای پایانی هفته اخیر برگزار شد، یادآور شد: صندوق نوآوری، حامی جدی هر اقدامی است که منجر به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در کشور شود،

وی گفت: شاید یک دهه قبل بیشتر به دنبال رشد و ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور بودیم؛ اما امروز درباره زیست‌بوم بالغی صحبت می‌کنیم که نزدیک به ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف در آن مشغول فعالیت هستند. میزان فروش این شرکت‌ها در سال گذشته به ۵۳۰ همت (۵۳۰ هزار میلیارد تومان) رسیده است و بالغ بر ۳۰۰ هزار نفر نیز در شرکت‌های دانش‌بنیان اشتغال دارند.

خیاطیان تصریح کرد: این شرکت‌های دانش‌بنیان در عرصه‌های مختلفی نقش‌آفرینی می‌کنند. یکی از نمونه‌‎های بارز نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها را در زمان همه‌گیری کرونا در کشور شاهد بودیم. این شرکت‌ها توانستند بسیاری از نیازهای اساسی کشور در حوزه‌هایی مانند تولید ماسک و دستگاه‌های ونتیلاتور را تأمین کنند. امروز با این موجودیت عظیم روبرو هستیم که نقش مهمی در اقتصاد کشور ایفا می‌کنند.

نقش مهم شرکت‌های دانش‌بنیان در اقتصاد کشور

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: این زیست‌بوم به‌خوبی بالغ شده است. درحال حاضر سهم اقتصاد دانش‌بنیان از GDP حدود ۲.۷ درصد است و طبق برنامه‌ریزی باید این سهم تا پایان برنامه هفتم به ۷ درصد برسد. برای دستیابی این هدف باید گام‌های مهمی برداشته شود. به اعتقاد ما، مهم‌ترین رویکرد در این مسیر، توجه به نقش شرکت‌های بزرگ مانند شرکت‌های پتروشیمی، شرکت‌های فولادی مانند فولاد مبارکه یا شرکت‌های صنعتی و معدنی مانند چادرملو در اقتصاد دانش‌بنیان است.

خیاطیان افزود: شاید پیش از این، شرکت‌های پتروشیمی، فولاد، صنایع معدنی و سیمانی توجه کمتری به حوزه نوآوری داشتند، اما برگزاری رویدادهایی نظیر رویداد جذب ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه مرکز نوآوری چادرملو (نوچاد) نشان می‌دهد که شرکت‌های بزرگ نیز به شکل ویژه به حوزه نوآوری و فناوری توجه دارند و این رویکرد کمک می‌کند تا سهم ۷ درصدی اقتصاد دانش‌بنیان از GDP محقق شود. اما چطور می‌توان شرکت‌های بزرگ را برای ورود به حوزه دانش‌بنیان ترغیب کرد؟ در این راستا مشوق‌هایی از سوی دولت و مجلس در نظر گرفته شده‌اند.

شرکت‌های بزرگ، نیازهای فناورانه خود را از طریق دانش‌بنیان‌ها تامین کنند

به نقل از صندوق نوآوری، وی تأکید کرد: یکی از راهکارها این است که شرکت‌های بزرگ به جای استفاده از محصولات خارجی، نیازهای فناورانه خود را از طریق دانش‌بنیان‌ها تامین کنند. شرکت‌های دانش‌بنیان، محصولاتی با استاندارد بالا و در تراز بین‌المللی تولید می‌کنند. راهکار دیگر، قرار گرفتن شرکت‌های دانش‌بنیان در زنجیره ارزش شرکت‌های بزرگ است.

خیاطیان، رویکرد سوم را بحث سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان عنوان کرد و گفت: صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی (CVCs) و سایر نهادهای تخصصی، یکی از راهکارهای سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در این حوزه است. قانون‌گذار نیز با تصویب قانون جهش تولید دانش‌بنیان و اعطای اعتبار مالیاتی، از سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کرده است. 

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: به اعتقاد ما، حوزه معدن یکی از بخش‌هایی است که نفوذ فناوری و نوآوری در آن چندان اتفاق نیفتاده است. برگزاری برنامه‌ها و رویدادهایی مانند رویداد چادرو، حاکی از حرکت این صنایع به سمت استفاده بیشتر از فناوری و نوآوری است. ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان در زنجیره صنایع معدنی و ماشین‌آلات و ... مشغول فعالیت هستند. آمادگی داریم در صندوق نوآوری و شکوفایی با همکاری متقابل، نیازهای فناورانه شما را احصاء و به شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه ارائه کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حکمرانی داده‌ها در عصر اینترنت اشیاء/ پلتفرم‌ها خود را مالک داده‌ها می‌دانند
  • تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان
  • حضور ۱۱۰ شرکت در نمایشگاه بین‌المللی صنعت پخش ایران
  • اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • آماده باش تیم‌های عملیاتی نیشکر برای مقابله با آبگرفتگی
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان